Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Posting

  1. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    448
    Quote Originally Posted by *admin* View Post
    Lets see if this helps any.... you just click on this icon and it allows you to post in this window...
    LOLOL,, i am sure he will still get it wrong.....lolol

  2. #12
    Good god it worked, but that was the one i was clicking on.... This mybe a one off so i shall try it again..

  3. #13
    Quote Originally Posted by T-MOS View Post
    LOLOL,, i am sure he will still get it wrong.....lolol
    No, now ive just clicked on it and for some reason this from T-mos has come up..

  4. #14
    Quote Originally Posted by MADMATT View Post
    No, now ive just clicked on it and for some reason this from T-mos has come up..
    No its still not having it, when i click on the far right icon as admin has pointed out everything appears ok for a few seconds and then all of a sudden the text comes up from the privious post..

  5. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    448
    it is working fine for me.............

  6. #16
    Quote Originally Posted by T-MOS View Post
    it is working fine for me.............
    No i give up, i shall just stay on the other board...

  7. #17
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    58

  8. #18
    My posting problems seem to have cleared up, now where is everyone???

  9. #19
    I cant post

  10. #20
    It worked!! Go Admin bob u the man

Similar Threads

  1. hey - not posting reply?
    By Hazard in forum One On One With The Staff
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2009, 11:58 AM
  2. legobricks up and posting
    By legobricks in forum New Male Members
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2009, 08:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •